Ikaalisten kylpylä

Ikaalisten kylpylä on yksi Skandinavian suurimmista kylpylöistä, josta löytyy kaikille jaettavaksi hauskoja hetkiä ja hyvää oloa. Ikaalisten kylpylä on auki ympäri vuoden, joten niin kesällä kuin talvella kannattaa lähteä Ikaalisiin.

ikaalisten-kylpyla

Ikaalisten kylpylä on niin suuri vapaa-aikakeskus, että usein Ikaalista kutsutaan nimellä Ikaalisten kylpyläkaupunki. Kylpylän palveluihin kuuluu muun muassa monipuoliset kylpylälomat, perhelomat, liikuntalomat ja myöskin tuetut lomat. Vesitropiikissa lämpötila ei koskaan laske alle 30 celsiusasteen, joten talven viimoja on hyvä lähteä pakoon tropiikin lämpöön. Hyvinvoinnin puolelta tarjotaan hierontoja, kosmetologihoitoja ja löytyy kylpylästä jopa kauneuskeskus. Ikaalisten kylpylöiden esiintyjät kannattaa myös tarkastaa!

Ikaalisten kylpylä alennuskoodi ja tarjoukset

Hyödynnä Ikaalisten kylpylä alennuskoodi ja tarjoukset, kun suunnittelet kylpylälomaa. Katso Ikaalisten kylpylän kotisivuilta kaikki tarjoukset ja edulliset hotelli+kylpylä -paketit, joita tarjotaan säännöllisesti ympäri vuoden. Ikaalisten kylpylän kotisivut löytyvät täältä. Katso kaikki Ikaalisten kylpylän alennukset ja tarjoukset täältä.