Meriton Grand Conference & Spa Hotelli

Meriton Grand Conference & Spa -kylpylä on yksi Tallinnan uusimmista kylpylöistä. Meriton Spa -kylpylä huokuu tyylikkyyttä ja hyvää makua, joten voimme suositella lämpimästi tätä Tallinnan keskustassa sijaitsevaa kylpylää. Huoneen varaaja pääsee samalla hinnalla allasosastolle, saunoihin ja kuntosaliin.

meriton-conference-spa-hotelli

Kylpylä Meriton Span allas- ja saunakeskuksesta löytyy useita uima-altaita, monenlaisia hierontoja, porekylpyjä ja saunoja. Saunan voi valita perinteisen suomalaisen saunan ja aromisaunan välillä tai valita kummatkin – mikä vain itseä kiinnostaa. Hierontoja ja hoitoja myydään erilaisina paketteina, jotka voivat olla esimerkiksi kauneuspaketti tai kehoa kiinteyttävä paketti. Myöskin miehille on oma hoitopaketti, johon kuuluu kasvohoito ja hieronta.

Meriton Spa -kylpylän fitness-keskuksesta löytyy liikuntaa melkein ihan mihin tahansa makuun. Erilaisia ryhmäliikuntoja on liian monta lueteltavaksi, mutta bodycombat, jooga, zumba ja balletone kuulostavat mielenkiintoisimmilta. Kylpylä Meritonin vieraiden käytössä on kuntosali ja urheilusali.

Meriton Grand Conference & Spa alennuskoodi ja tarjoukset

Katso Meriton Grand Conference & Spa alennuskoodi ja tarjoukset, kun suunnittelet kylpylälomaa Virossa. Varaa esimerkiksi romanttinen matka kahdelle edulliseen hintaan ja hyödynnä myös muut pakettitarjoukset. Tutustu tarkemmin Meriton Grand Conference & Spa Hotelliin tästä. Katso lisäksi kaikki Meriton Grand Conference & Spa alennukset ja tarjoukset täältä.