Sokos Hotel Caribia

Turun oma Caribia on varsinainen tropiikki keskellä kaupunkia. Karibian saarivaltioista on haettu mallia tämän kylpylän sisustukseen ja tunnelmaan. Caribia on erinomainen paikka esimerkiksi juhlia varten.

sokos-hotel-caribia

Caribiassa voi pelastaa kylmän ja kalseankin päivän, sillä sisällä on aina lämmintä ja altaiden vesi on juuri oikean lämpöistä. Allasbaari on auki viikonloppuisin ja allasbaari on rakennettu merirosvolaivan kannelle. Caribiasta löytyy myös hyvät tilat liikunnan harrastamiselle, sillä Caribiassa voi harrastaa muun muassa vesijumppaa ja kuntosaliharjoittelua. Kannattaa kokeilla myös kokeilla kasvo-, jalkahoitoja ja intialaista päänhierontaa. Hotellihuoneet ovat laadukkaat ja kylpylän tiloista löytyy Papa Angelo -ravintola ja Hesburger totta kai.

Sokos Hotel Caribia alennuskoodi ja tarjoukset

Varatessasi hemmottelulomaa muista katsoa Sokos Hotel Caribia alennuskoodi ja tarjoukset. Varaa edulliset kylpylä+hotelli-paketit ja hyödynnä tilaisuus päästä katsomaan eturivin artisteja tai ottamaan osaan Caribian tapahtumiin. Caribian palveluihin voi tutustua tarkemmin tämän sivun kautta. Katso Sokos Hotel Caribian alennukset ja tarjoukset tästä.