Tropiclandia

Tropiclandia-kylpylä on varsinainen trooppinen retriitti aurinkoisessa Vaasan kaupungissa. Kylpylä on erikoistunut etelän lomia muistuttavaan tunnelmaan ja vauhdikkaisiin liukumäkiin. Tropiclandian naapurista löytyy myös Wasalandia-huvipuisto.

tropiclandia

Tropiclandia sopii varsinkin perheille, sillä kylpylästä löytyy monenlaista hauskaa lapsille ja lapsenmielisille. Tropiclandia mainostaa itseään myös aina lämpimänä kylpylänä, joten talvella pakkasia voi lähteä pakoon Tropiclandian lämpöön. Kesäisin Tropiclandian yhteydessä on myös vesipuisto, josta löytyy vieläkin hurjemmat vesiliukumäet.

Allasosastolta löytyy allasbaari eikä muuta ruokailua ole unohdettu. Kylpylä tarjoaa melko edulliseen hintaan kylpylävieraille buffetin, jossa tietysti saa syödä ja juoda niin paljon kuin haluaa. Kylpylä kunnostautuu myös hoitopalveluissa, sillä hoitoina saa esimerkiksi mineraalikylpyjä, shiatsua ja akupunktiota.

Tropiclandia alennuskoodi ja tarjoukset

Suunnitellessasi lomaa Tropiclandiassa katso Tropiclandia alennuskoodi ja tarjoukset. Hyödynnä edulliset paketit, joilla pääset sekä Tropiclandiaan että Wasalandiaan ja vie perheesi viihdyttävälle lomalle edulliseen hintaan. Tropiclandia palveluineen löytyy täältä. Katso kaikki Tropiclandian alennukset ja tarjoukset tästä.