Sokos Hotel Eden

Pohjolan paratiisiksi kutsuttu kylpylä Eden on yksi parhaista Suomen pohjoisosien kylpylöistä. Kylpylä palveluineen täyttää kaikki toiveet, sillä palveluista löytyy hierontaa, kosmetologipalveluita, kampaamopalveluita, hyvää ruokaa ja paljon muuta.

sokos-hotel-eden

Kylpylä Sokos Hotel Eden sijaitsee siis Oulussa Nallikarilla hyvin lähellä merta. Edenistä onkin hyvät näkymät suoraan merelle, ja maisemia voi ihailla myös sisätiloista. Ruokaherkkuja ja cocktaileja tarjoilevat Edenissä maisemaravintola, allasbaari sekä aulabaari, joten jano ja nälkä eivät varmasti pääse yllättämään. Allasosasto on koko vuoden lämmin ja altaista löytyy niin poreita kuin aaltoja, mutta rohkeat voivat käydä myös viileässä ulkoaltaassa. Lapsille löytyy paljon ohjattua toimintaa.

Kylpylä Eden tarjoaa myös laajasti hoitoja – pelkästään hierontoja on kuutta erilaista. Jos yhteistä hetkeä kaipaat rakkaan kanssa, voimme suositella romanttista ruusukylpyä kahdelle. Kuntosali ja ohjatut liikunnat kuuluvat myös kylpylän tarjontaan.

Sokos Hotel Eden alennuskoodi ja tarjoukset

Katso Sokos Hotel Eden alennuskoodi ja tarjoukset, kun suunnittelet kylpylälomaa pohjoisessa. Sokos Hotel Eden tarjoukset sisältävät mm. edulliset kylpyläpaketit, joiden avulla saat takuulla lomastasi kaiken irti. Katso Sokos Hotel Edenin kotisivut täältä. Kaikki Sokos Hotel Edenin alennukset ja tarjoukset näet tästä.