Vesipuisto Serena

Vesipuisto Serena ei turhaan ole ihmisten suosiossa, sillä kylpylä on Pohjoismaiden kookkain lämmin vesipuisto. Varsinkin kesällä Serenassa riittää tekemistä useammaksi päiväksi, mutta talvella vesipuiston yhteydessä oleva Serena Ski houkuttelee myös kylpylävieraita laskettelemaan ja hiihtämään.

Vesipuisto Serenasta löytyy pelkästään sisätiloista yhdeksän erilaista vesiliukumäkeä ja ulkoa löytyy vielä viisi hurjempaa vesiliukumäkeä, MCC-rinneautorataa unohtamatta. Tästä syystä kylpylä Serena on varsinkin vauhtia kaipaaville oikea valinta. Rauhoittumiseen käy sopivasti Serenan alueelta löytyvät huvilat, joita voi varata, jos haluaa viettää Serenassa useammankin päivän.

Vesipuiston alueelta löytyy myös hiihtokeskus Serena Ski. Hiihtokeskuksesta löytyy viisi erilaista rinnettä, joista korkeimmat lähtevät 60 metristä ja voivat olla pituudeltaan jopa 400 metriä. Jos laskettelu- ja hiihtotaidot ovat ruosteessa, hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä aina voi mennä verestämään taitoja Serenan hiihtokouluun, josta löytyy opetusta aloittelijoista ja taitajiin.

Vesipuisto Serenan kotisivut löytyvät täältä ja Serenan hinnat voit tarkastaa tämän linkin kautta.