Ruissalon kylpylä

Kuin myös Caribia-kylpylä, Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa. Ruissalon kylpylä on saaressa sijaitseva hemmotteluparatiisi, jossa liikunta- ja terveyspalveluita ei ole unohdettu.

ruissalon-kylpyla

Ruissalon kylpylästä löytyy todella kattavasti terveys- ja hyvinvointipalveluita. Valikoimaan kuuluu muun muassa fysioterapiaa, lymfaterapiaa, diabeteshoitaja ja palveluita työhyvinvoinnin parantamiseksi. Kannattaa myöskin kokeilla hyvän olon päiväpaketteja, joihin kuuluu esimerkiksi Phytomer-merivesihelmihoito kasvoille ja jaloille.

Merisalin kuuluisa buffet tarjoaa aamiaiset, lounaat ja päivälliset kauniin merimaiseman äärellä. Ruoka-annoksia ja leivonnaisia voi myös tilata mukaan halutessaan. Juhlia varten tilaa on varattu jopa 240 henkilölle, mutta pienemmillekin juhlaporukoille löytyy sopiva tila.

Ruissalon kylpylä alennuskoodi ja tarjoukset

Kylpylälomaa varatessa kannattaa katsoa voimassa oleva Ruissalon kylpylä alennuskoodi. Katso myös Ruissalon kylpylä tarjoukset ja ota näin lomastasi kaikki irti. Tarjolla on mm. edullisia kylpylä-paketteja ja erilaisia kauneushoitoja. Voit yhdistää kylpylälomaasi mm. golf-harrastuksen edulliseen hintaan. Ruissalon kylpylän kotisivuille pääset tästä. Kaikki Ruissalon kylpylän alennukset ja tarjoukset löytyvät täältä.