Naantalin kylpylä

Naantalin kylpylä sijaitsee Naantalissa aivan kauniin rannikon tuntumassa. Naantalin kylpylä on ehdottomasti yksi Suomen parhaita kylpylöitä ja kylpylä on erityisesti keskittynyt vieraidensa hemmotteluun.

naantalin-kylpyla

Naantalin kylpylän palveluihin kuuluu myös erilaiset lomapaketit, jotka on räätälöity perheille, pariskunnille kuin myös niille, jotka haluavat tulla viettämään aikaa myös itsekseen. Naantalin kylpylän kosmetologipalveluista voi käydä hankkimassa muun muassa Alessandro-rakennekynnet. Itseään voi hemmotella esimerkiksi ruusukylvyillä tai vaikkapa balilaisella hieronnalla. Kehonsa voi käydä puhdistamassa Detox-hoidoilla ja tietysti Naantalin kylpylän liikunta-aktiviteetteja ei voi unohtaa.

Naantalin kylpylä alennuskoodi ja tarjoukset

Katso Naantalin kylpylä alennuskoodi ja tarjoukset, kun varaat lomaa. Naantalin kylpylä tarjoukset sisältävät mm. edullisia kylpylä ja hotelli -yhdistelmäpaketteja. Lisäksi voit samalla kertaa vierailla Naantalin Muumimaailmassa edulliseen yhteishintaan. Naantalin kylpylään ja sen palveluihin voi tutustua kylpylän kotisivujen kautta. Kaikki Naantalin kylpylän alennukset ja tarjoukset löydät täältä.