Kalev Spa Hotel & Vesipuisto

Kalev Spa Hotel & Vesipuisto on kylpylä keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia. Viron kylpylät ovat nykyään entistä enemmän suomalaisten suosiossa, koska kylpylöistä saattaa saada enemmän palveluita samaan hintaan. Kalev Spa -kylpylä on yksi suosituimmista Tallinnan kylpylöistä.

kalev-spa-vesipuisto

Kalev Spa -kylpylä on jakautunut neljään osa-alueeseen: hotelliin, vesipuistoon, spa-keskukseen ja fitness-keskukseen. Hotellihan sijaitsee aivan Tallinnan olennaisella alueella, joten paikkana Kalev Spa -hotelli on mitä parhain. Hotellin kylpylästä löytyy porealtaita, saunoja, liukumäkiä ja paljon muuta. Allasvalikoimasta löytyy myös sopivia altaita urheilemista varten, joten kunnon kohottaminenkin onnistuu kylpylä Kalev Spassa.

Spa-keskuksen hoitoihin kuuluu erilaisia terveyshoitoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja ja muita kauneuspalveluita. Fitness-keskuksen ylpeys on ehdottomasti moderni kuntosali ja hyvät ohjaajat. Tavallisten aerobic-jumppien lisäksi jooga ja pilates kuuluvat Kalev Span ohjattuihin liikuntaryhmiin.

Kalev Spa Hotel & Vesipuisto alennuskoodi ja tarjoukset

Jos suunnitteilla on kylpyläloma Kalev Spa Hotel & Vesipuistossa, katso voimassa oleva Kalev Spa Hotel & Vesipuisto alennuskoodi. Hyödynnä lisäksi kaikki Kalev Spa Hotel & VEsipuisto tarjoukset ja tee lomastasi ikimuistoinen. Kalev Spa Hotel & Vesipuistoon kannattaa tutustua tarkemmin heidän kotisivujensa kautta. Kaikki Kalev Spa & Vesipuiston alennukset ja tarjoukset näet täältä.